AM3+ pamatplates gatavojas debijai

- - No Comments on AM3+ pamatplates gatavojas debijai

Ja vēl nesen Intel pamatplates bija tās, kuras vizuāli izskatijās iespējām bagātas, ar daudziem PCI-E X16 slotiem, iespaidīgiem radiatoriem, spēcīgām procesoru barošanas ķēdēm no daudziem elementiem, tad šobrīd AMD sāk atrādīt plašākai publikai jaunās AM3+ pamatplates, kuras lepojas ar ne mazāk iespaidīgu dizainu.

Jaunās Am3+ pamatplates prezentējuši tādi pamatplašu ražošanas giganti kā Asus, MSI, GigaByte u.c. Tāpēc aplūkosim attēlus ar gaidāmajām pamatplatēm un iepazīsimies nedaudz ar specifikācijām.

Gigabyte GA-990FXA-UD7 ir ATX formfaktora pamatplate, kura gandrīz jau sasniedz eATX formfaktoru, tomēr iekļaujas ATX specifikācijās. Šī pamatplate ir apgādāta ar sešiem PCI-E X16 slotiem, kuros varat ievietot līdz pat četrām grafiskajām kartēm un darbināt tās Quad CrossFireX, vai līdz trim grafiskajām kartēm, ja izmantojat Triple SLI.

GigaByte pamatplatei ir desmit fāzu procesora barošanas ķēde, kuru dzesē relatīvi liels radiators, kurš, izmantojot siltuma cauruļu starpniecību, savienots arī ar ziemeļu un dienvidu tiltiem.

GA-990FXA-UD7 aprīkota ar astoņām Sata III pieslēgvietām, četriem USB3.0 portiem. Šī pamatplate solās būt pieejama ap jūnija vidu.

Otra pamatplate, kura izceļas ar savu dizainu un dažādākajām iespējām, ir Asus Sabertooth 990FX. Šai pamatplatei arī ir desmit fāzu procesora barošanas ķēde, kuru klāj milzīgs keramikas radiators.

Pieminēšanas vērtas iespējas šaj pamatplatei ir četri PCI-E x16 sloti, sešas Sata III pieslēgvietas, četri USB3.0 porti.

Asus Sabertooth 990FX arī būs pieejama ap jūnija vidu, kad debitēs AMD Bulldozer procesori.

Ziņas avots – EXPreview.com un TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: