Intel Z68 čipseta pamatplates Dateksā!

- - No Comments on Intel Z68 čipseta pamatplates Dateksā!

Kopš šodienas, 11. maija, Dateks katalogā ir pieejamas pirmās Intel Z68 čipseta pamatplates, kuras paredzētas Sandy Bridge arhitektūras procesoriem.
Lai nenogurdinātu ar sīkāko specifikāciju izklāstu, pieminēsim svarīgākos ieguvumus, iegādājoties pamatplati tieši ar Z68 čipsetu.

EFI BIOS – iespēja izveidot sistēmas diskus ar ietilpību virs 3 terabaitiem.

SmartResponse jeb SSD Caching – iespēja izmantot SSD disku kā kešatmiņu mehāniskajam cietajam diskam, kas nodrošina SSD diska zibenīgos pieejas laikus arī standarta cietajam diskam.

Pateicoties SSD Caching, varat iegādāties mazas ietilpības SSD disku un to izmantot tikai kā kešatmiņu cietajam diskam. Tādējādi iegūstot augstas ietilpības disku ar vēl neredzētu datu caurlaidību, kas ļaus datoram startēties manāmi ātrāk.

Šobrīd katalogā iespējams pasūtīt divas Z68 pamatplates no GigaByte.

 

Viena no pamatlatēm – GA-Z68X-UD3P-B3 – ir par samērā pieejamu cenu, taču piedāvā visas augstāk minētās iespējas. Šai platei ir 18 USB pieslēgvietas – četras USB3.0 un četrpadsmit USB2.0. Četras Sata II un četras Sata III pieslēgvietas. Ir arī divu grafisko karšu kopējas darbības režīmi gan Radeon, gan GeForce grafiskajām kartēm.


Šo GigaByte pamatplati varat iegādāties Dateks preču katalogā, šeit – GigaByte GA-Z68X-UD3P-B3

Otra pamatplate, kas jau pieder augstākajai klasei, ir GA-Z68X-UD7-B3. Šī pamatplate izceļās ar desmit USB3.0 un sešām Sata III pieslēgvietām. Rūdītākajiem datorspēļu faniem un datortehnikas entuziastiem var rastie vēlme ievietot šajā pamatplatē četras grafiskās kartes tilta slēguma, kas ir iespējams pateicoties četriem PCI-E X16 slotiem.

Šī augstākās veiktspējas GigaByte pamatplate ir pieejama šeit, Dateks preču katalogā –  GigaByte GA-Z68X-UD7-B3

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: