ARM nebaidās no Intel konkurences

- - No Comments on ARM nebaidās no Intel konkurences

Pagājušajā nedēļā Intel paziņoja par savu inovatīvo atklājumu, kas izmainīs turpmāko procesoru un citu pusvadītāju attīstības gaitu, veiktspēju, jaudu – runa ir par 3D tranzistoriem jeb FinFET. Šo tehnoloģiju var raksturot kā izvirzīšanos priekšā konkurentiem par trim gadiem. Taču ARM, RISC arhitektūras procesoru ražotājs, saka, ka Intel neesot uzstādījis tik augstu latiņu, lai ar to nespētu konkurēt.

 

Šī informācija, ka Intel ir izstrādājuši savu jauno tranzistoru tehnoloģiju, esot jau kādu laiku, taču ARM par to vien saka, ka tas jau bija sagaidāms. Šobrīd Intel varētu ienākt ARM procesoru tirgus nišā spēcīgāk kā jeb kad. Tomēr ARM pusē ir priekšrocība, ka viņu procesori jau gadiem ir atrodami dažādās mobilajās ierīcēs, kā arī sadarbība ar ražotājiem ir patstāvīga, tāpēc kompānija uzskata, ka Intel tik viegli neizdosies iekārtoties viņu darbības lauciņā.

Šobrīd ARM sāk sadarbību ar partneriem, lai samazināt ražošanas procesu līdz 20 un 22 nanometriem. Kā arī noris darbs, kopā ar IBM, lai izveidotu 14 nanometru procesorus.

Ziņas avots : NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: