Jauna versija AIDA64 diagnostikas utilītai

- - No Comments on Jauna versija AIDA64 diagnostikas utilītai

FinalWire izlaiduši jaunu versiju AIDA64 diagnostikas utlītai, kura iekļauj gan diagnostikas, gan testēšanas rīkus. Ir pieejamas divas versijas : Extreme Edition un Business Edition. Abas versijas ieguvušas plašākas diagnostikas un monitoringa iespējas SSD diskiem, jaunu grafisko procesoru atpazīšanas iespējas u.c.

Extreme Edition ir paredzēta mājas lietotājiem, kura piedāvā atbalstu virstaktēšanā, lai varētu ērti un ātri pārlūkot savus sasniegumus. Pieejama datortehnikas komponenšu diagnostika, pateicoties iebūvētajiem rīkiem, kā arī stresa testi datoram un temperatūru / sprieguma monitorings.

Business Edition ir labs risinājums tīklu pārvaldei nelielos uzņēmumos. Ir pieejami rīki, kas ļauj pārlūkot un sniedz informāciju par tehniku un programmatūru, kas izmantota uzņēmuma tīklos. Šajā versijā ir attālinātas vadības sistēmas diagnostikas rīki, kontrole un licenšu pārvaldība.

AIDA64 ir savietojama ar Windows 32 un 64 bitu operētājsistēmām, tai skaitā Windows 7 un Server 2008 R2.

Sīkāka informācija ražotāja mājaslapā – AIDA64.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: