Kura datorspēle liek datoram patērēt visvairāk strāvas?

- - No Comments on Kura datorspēle liek datoram patērēt visvairāk strāvas?

Paaugstinoties datoru veiktspējai, arī datorspēļu industrijas iespējas pieaug. Pieaugot datorspēļu kvalitātei un iespējām, attiecīgi ir nepieciešama arī jaudīgāka datora komplektācija mūsu mājās. Protams, galvenā loma šajā ziņā ir grafiskajai kartei.

Attīstot tehnoloģijas, strāvas patēriņš arī aug, taču veiktspēja pieaug ļoti lieliem soļiem. Tieši šī iemesla dēļ, EXPreview.com nolēma veikt testu – kura datorspēle liek datoram patērēt vairāk strāvu! Šis nav tipiskais tests, kur tiek testēta datortehnikas komponenšu veiktspēja, bet gan tieši datorspēļu slodzes ietekme uz komponentēm, liekot tām patērēt vairāk vai mazāk strāvu.

Konceptuāli tas notiek tā – spēle rada slodzi uz komponentēm. Jo augstāka noslodze, sarežģītāki algoritmi utt., jo augstāks strāvas patēriņš.

Pirms ieskatāmies testu rezultātu tabulā, aplūkosim komplektācijas specifikāciju, kas tika izmantota, lai iegūtu rezultātus. Protams, komplektācija ir gana iespaidīga, lai strāvas daudzums, kas tiek patērēts no sienas kontaktligzdas, sasniegtu pat  400W un vairāk.

Centrālais procesors : Intel Core i7-2600 OC 4GHz
Pamatplate : Asus P8P67 Deluxe
Operatīvā atmiņa (RAM) : G.Skill DDR3-1333 OC 1600MHz
Grafiskā karte : GeForce GTX 590 3GB
Cietais disks (HDD) : WD Caviar Black 640GB
Barošanas bloks (PSU) : SuperFlower 90+ SF1000P-14XE 80Plus(1000W)
Operētājsistēma: Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit
Strāvas mērāmā iekārta : Seasonic PowerAngle

Piedāvāju ieskatīties tabulā, kura atspoguļo šī testa rezultātus.

Ziņas avots – EXPreview.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: