Apstiprinājusies ziņa par Nvidia SLI uz AMD čipsetu platēm

- - No Comments on Apstiprinājusies ziņa par Nvidia SLI uz AMD čipsetu platēm

Pirms mēneša izskanēja pirmās baumas, ka Nvidia SLI būšot pieejams arī uz AMD pamatplatēm, kuras ir bāzētas uz AMD jaunākās, gaidāmās devītās paaudzes čipsetiem. Šī ziņa ir apstiprinājusies un Nvidia piekrīt dot licenci tiem pamatplašu ražotājiem, kuri šo licenci jau ir iegādājušies savām Intel pamatplatēm. Konkrētāk runa ir par tādiem ražotājiem kā Asus, GigaByte, ASRock, un MSI.

Interneta plašumos ir nonācis attēls ar Asus ROG Crosshair V Formula pamatplates iepakojumu, uz kura ir redzams Nvidia SLI logo, kas arī apstiprina šo faktu. Šis iepakojuma attēls arī apstiprina faktu, ka jaunie AMD procesori tiks dēvēti par „FX”. Tāpat uz iepakojuma varam redzēt, ka ir Phenom II logo, kas nozīmē to, ka pamatplates ar devītās paaudzes AMD čipsetiem būs atpakaļ savietojamas ar iepriekšējās paaudzes AMD procesoriem, kuri ir aktuāli šobrīd.

Runājot par AM3+ ligzdu, kura būs nepieciešama, lai uz pamatplates darbotos AMD Bulldozer arhitektūras procesori, ASRock ir prezentējuši interesantu prezentācijas slaidu. Šajā slaidā ir redzams, ka AM3+ procesoriem būšot lielāka diametra kājiņas (pini), kas, pēc prezentācijā sacītā, nodrošināšot izturīgākas procesora kājiņas, lai tās nevarētu nolocīt. Augstāka diametra kājiņas arī maina elektriskās specifikācijas, kuras var ietekmēt augstāku spriegumu noturību, ātrāku saziņu ar sprieguma kontrolieriem u.c.

 
Ziņas avots1, avots2

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: