Lenovo izstrādā plānu portatīvo datoru ar Sandy Bridge procesoru

- - No Comments on Lenovo izstrādā plānu portatīvo datoru ar Sandy Bridge procesoru

Lenovo X1 ir viens no industrijas plānākajiem portatīvajiem datoriem, kurš izveidots pēc IBM/Lenovo biznesa klases dizaina kritērijiem. X1 biezums ir vien 21.5mm, taču tā komplektācijā ir jaunākās paaudzes Intel Sandy Bridge procesors un īpaši izstrādāts akumulators, kurš uzlādējas par 80% jau trīsdesmit minūšu laikā.

Lenovo ir iemanījušies X1 korpusā ievietot Intel Core i5-2520M procesoru ar takts frekvenci 2.5GHz. Pat ir padomāts par skrāpējumu izturīgu displeju, kurš izmanto „Gorilla Glas” tehnoloģiju. Displeja diognāle ir 13.3” ar izšķirtspēju 1366 x 768 punkti.

Citas specifikācijas – 8GB operatīvā atmiņa, 160GB SSD disks, SDXC atmiņas karšu lasītājs. Lenovo X1 ir klasiska IBM dizaina klaviatūra, pirkstu nospiedumu lasītājs un sarkanais kontroles džoistiks, kurš atrodams lielākajā daļā Lenovo portatīvo datoru.

Runājot par akumulatoru, Lenovo X1 ir apgādāts ar piecu darbības stundu spējīgu akumulatoru, kurš izmēros ir mazs un viegls, taču, salīdzinot ar tipiskām portatīvo datoru akumulatoriem, darbojas līdz trīs reizēm ilgāk. Pastāv iespēja, ka Lenovo šo jauno akumulatora tehnoloģiju ieviesīs arī gaidāmajos modeļos.

Šobrīd nav nekādu ziņu par pieejamību un cenu.

Ziņas avots – NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: