Vienots Windows 8 gan viedtelefonos, gan datoros

- - No Comments on Vienots Windows 8 gan viedtelefonos, gan datoros

Jau agrāk Microsoft ziņoja, ka jaunais Windows būšot pieejams arī ierīcēm, kuru pamatā ir RISC arhitektūras ARM procesori. Nesen Microsoft prezentējuši Windows 8 operētājsistēmas darbību uz iekārtas, kurā ir 1GHz ARM procesors.

Līdz šim Windows operētājsistēmas iedalījās divās versijās – mobilā, kas paredzēta viedtelefoniem u.c. iekārtām, un x86 arhitektūrai paredzētā – stacionārie, portatīvie datori u.c. Taču nākošā Windows relīze piedāvās apvienotu operētājsistēmu ar plašu dzelžu līmeņa savietojamību.

Windows 8 oficiālais izlaišanas datums nav zināms, taču operētājsistēma top un 2012. gadā nonāks pārdošanā.

Runājot par ARM procesoriem, pēdējos gados to attīstība ir bijusi ļoti strauja, piedāvājot zema strāvas patēriņa procesorus ar relatīvi augstu veiktspēju. 2011. gadā mēs redzēsim daudz produktus ar divkodolu mobilajiem procesoriem. Pie tam, Nvidia plāno šajā gadā laist pārdošanā mobilās iekārtas ar četru kodolu Tegra 3 procesoru, kura takts frekvence sasniegs 1.5GHz.

Ziņas avots –  NordicHardware.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: