Monitoru atlasīšana pēc paneļa tipa

- - 4 Comments on Monitoru atlasīšana pēc paneļa tipa

Dateks.lv preču katalogā ir ieviesta jauna monitoru atlasīšanas iespēja, kas ļauj izvēlēties monitorus pēc to paneļu (matricu) tipiem. Ir izveidota iespēja izvēlēties – IPS vai TN paneļu tipa monitorus. Šobrīd notiek darbs, lai viss preču katalogs tiktu parametrizēts, kas apmeklētājiem atvieglotu monitora iegādi.

Paneļi atšķiras gan ar krāsu attēlošanas gammu, gan ar atjaunošanās laiku, gan skata leņķi, kontrastu u.c. iespējām.

TN paneļi ir lētākie. Tie piedāvā zemāko atjaunošanās laiku, kas ir nozīmīgs parametrs datorspēļu cienītājiem (5ms un zemāk). Taču TN paneļiem ir savi mīnusi, ka krāsu gamma nav piesātināta. Tie nespēj attēlot visu krāsu gammu, ko dod grafiskās kartes, tāpēc, ja esat aizrāvies ar foto apstrādi, tad šāda paneļa monitors nebūs labākā izvēle. Vēl kāds trūkums TN panelim, ka ir šaurs skata leņķis – lai krāsas būtu korekti attēlotas, jums ir jāsēž tieši pretī, attēls no sāniem nebūs saskatāms.

Lai gan TN paneļiem ir savi trūkumi, tie ir lēti, piemēroti, lai skatītos filmas, spēlētu spēles un lietotu ikdienas aplikācijas. Ja nav svarīga pilna krāsu gammas attēlošana, bet svarīgāki faktori izvēlē ir ekrāna diognāle collās, pieslēguma tips, atjaunošanās laiks, tad TN būs laba izvēle.

IPS paneļi piedāvā pilnu krāsu gammu, ko spēj nodrošināt grafiskās kartes. Šiem monitoriem ir plats skata leņķis. Ekrānā nebūs saskatāma krāsu nobīde no ekrāna centra uz malām, kā tas var būt dažiem TN paneļu monitoriem. Mīnusi ir tādi, ka tiem ir augstāki atjaunošanās laiki (8ms un vairāk), kas varētu nepatikt datorspēļu cienītājiem, kā arī augstāka cena.

Apmeklējiet Dateks.lv preču kataloga klāstu, kur varat izvēlēties plašāko monitoru sortimentu, kur varat tos atlasīt pēc vēlamā paneļa tipa – LCD monitori

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: