Veiktspējas tests PCMark 7 – drīzumā!

- - No Comments on Veiktspējas tests PCMark 7 – drīzumā!

Futuremark, kompānija, kas izstrādā datora veiktspējas testus kā 3DMark un PCMark, ir paziņojuši, ka drīzumā būs pieejama jauna, jau septītā, PCMark versija, kas būs optimizēta Windows 7 operētājsistēmai.

PCMark 7 piedāvāšot vairāk par divdesmit dažādiem scenārijiem, lai varētu korekti noteikt jūsu datora veiktspējas rezultātus. Testēšana iekļaus datorspēļu, cietā diska un interneta pārlūkošanas veiktspēju, video un attēlu apstrādes veiktspēju un daudz citas disciplīnas.

Testēšanas programmai būs vairākas versijas, kuras spēs gan noslogot pašus jaudīgākos datorus, gan zemas veiktspējas datorus, tai skaitā netbukus un planšetes. Esot padomāts arī par to, lai optimāli spētu novērtēt SSD disku veiktspēju, kā arī citu inovatīvu tehnoloģijas iekārtu, esamību komplektācijā.

Pagaidām vēl īsti nav skaidrs, vai DirectX 9 grafiskie adapteri spēs testus iziet pilnībā, taču ar DirectX 10/11 grafiskajām kartēm, nebūšot problēmas.

Ziņas avots  – Hexus.net

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: