Acer netbuks ar AMD Fusion APU Dateksā

- - 1 Comment on Acer netbuks ar AMD Fusion APU Dateksā

Acer ir viens no ražotājiem, kurš pirmais sāka piedāvāt netbukus ar AMD Fusion APU, kas ir vienota pakotne, kurā ir integrēts centrālais procesors, grafiskais procesors un pamatplates ziemeļu tilts.

Dateks preču katalogā ir viens no šiem netbukiem – Aspire One 522, kurš ir apgādāts ar AMD Fusion APU, kurā ir Ontario C50 divu kodolu centrālais procesors ar 1GHz takts frekvenci. Procesora maksimālais izdalītā siltuma daudzums ir vien 9W. Fusion APU ir integrēts Radeon HD6250 grafiskais procesors ar DirectX 11 atbalstu, kurš, salīdzinot ar Intel GMA risinājumiem, ir ievērojami jaudīgāks.


Aspire One 522 ir 10.1” diognāles displejs ar LED aizmugures apgaismojumu. Šis, relatīvi mazais, displejs atbalsta 1280×800 punktu natīvo izšķirtspēju. Papildu displeju iespējams pievienot caur HDMI pieslēgvietu.

Sīkāk ar Aspire One 522 specifikācijām, kā arī iegādāties šo netbuku, varat Dateks.lv preču katalogā – Acer Aspire One 522

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: