Hibrīdnetbuks no Dell – Mini Duo

- - 1 Comment on Hibrīdnetbuks no Dell – Mini Duo

Ja jūs vēl neesat izlēmuši ko iegādāties – planšetdatoru vai netbuku, tad jums varētu interesēt Mini Duo hibrīddators, kurš sevī ietver gan planšeti, gan netbuku. Kā saka : „Divi zaķi ar vienu šāvienu!” Šo jaunumu varat iegādāties Dateks.lv preču katalogā gan melnā, gan zilā krāsā – Dell Mini Duo Black un Dell Mini Duo Blue


Mini Duo ir netbuku, kuram ir grozāms displejs par 180 grādiem, tādējādi ļaujot to izmantot kā planšeti. 10.1” skārienjūtīgais displejs, ar LED aizmugures apgaismojumu, atbalsta 1366×768 (HD) punktu izšķirtspēju.

 

Pienācīgu veiktspēju nodrošinās Atom N550 divkodolu centrālais procesors, kuram ir divi fiziski kodoli un divi virtuālie kodoli. Par Atom N550 Dateks blogs jau informēja arī agrāk, lasi šeit – Evolūcija netbukos Intel Atom N550

 

Dell Mini Duo svars ir vien 1.5kg. Pie specifikācijām vēl vērts ir pieminēt 2GB DDR2 operatīvo atmiņu, 320GB cieto disku ar 7200 apgriezieniem minūtē. Komplektācijā ir iekļauta jau preinstalēta Windows 7 Home Premium operētājsistēma.

Iegādāties un iepazīties sīkāk ar šī netbuku specifikācijām varat šeit – Dell Mini Duo

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: