GeForce sadarbības partneri prezentē savas GTX460 grafiskās kartes ar diviem grafiskajiem procesoriem

- - 1 Comment on GeForce sadarbības partneri prezentē savas GTX460 grafiskās kartes ar diviem grafiskajiem procesoriem

Kamēr Nvidia aktīvi strādā pie GeForce GTX590 grafiskās kartes, kura būšot kompānijas jaudīgākais grafiskais adapteris ar diviem grafiskajiem procesoriem, tādas kompānijas kā Galaxy un EVGA, kas ir GeForce sadarbības partneri, ir izveidojušas savas GeForce GTX460 grafiskās kartes versijas ar diviem grafiskajiem procesoriem.

Par GeForce GTX590 šobrīd zināms, ka tai būšot 3GB video atmiņa, 512 CUDA procesoru uz katru grafisko procesoru. Attēlā varat aplūkot grafiskās kartes prototipa attēlu.

Tā kā GeForce GTX590 izstrādē jau ir ļoti ilgu laiku, GeForce sadarbības partneri Galaxy, prezentējuši savu divu grafisko procesoru karti. Šī grafiskā karte ir apgādāta ar diviem GTX460 grafiskajiem procesoriem, katram ir piešķirta 1GB video atmiņa un 256 bitu atmiņas josla. Kas ir unikāli, ka Galaxy šīs kartes komponentes, izvietojuši uz baltas iespiedplates (PCB).

EVGA, ilggadējais GeForce sadarbības partneri, ir izveidojuši GeForce GTX460 2WIN grafisko karti, kurai arī ir divi GTX460 grafiskie procesori. Šī grafiskā karte izceļas ar iespaidīgo dzesēšanas sistēmu – milzīgs radiators, kuru dzesē trīs ventilatori.

Par pieejamību un cenām gan EVGA, gan Galaxy neko nav oficiāli ziņojuši, taču, ja cenas būs saprāta robežās, kāda no šīm kartēm varētu būt ļoti labs risinājums, lai nebūtu jāiegādājas divas GTX460, kas, uz doto brīdi, ir izdevīgs pirkums savā cenu kategorijā.

Ziņas avots1, avots2, avots3

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: