Microsoft operētājsistēma planšetēm tikai 2012. gadā

- - No Comments on Microsoft operētājsistēma planšetēm tikai 2012. gadā

Planšetes, kas bāzētas uz Android operētājsistēmas, tirgū kotējas ļoti labi, taču planšetēm ar Windows 7 operētājsistēmu, pārdošanas apjomi nebūt nav augsti, kā arī tās neviens īsti nevēlas pirkt. Iemesls ir tāds, ka, lai gan ir lietotāja interfeiss ar skārienjūtīgu ekrānu, tas nav pietiekoši optimizēts mobilajām ierīcēm, bet gan vairāk līdzinās stacionāro datoru interfeisam.

Microsoft, programmatūras izstrādes gigants, netaisās sēdēt malā un klusēt, kamēr visus laurus savāc Android, tāpēc 2012. gadā tiek plānots Windows 8, kas būšot īpaši optimizēts mobilām ierīcēm.

Windows 8, kas paredzēts mobilajām ierīcēm, piedāvāšot optimizētu lietotāja interfeisu, kas būšot ērts, produktīvs, ar plašu iespēju klāstu, taču, tajā pat laikā, spēs patērēt maz sistēmas resursu.

Gaidāmā Microsoft operētājsistēma atbalsīs ARM arhitektūras procesorus, kā arī x86 arhitektūras procesorus. Tieši pie jauniem, zema strāvas patēriņa un augstas veiktspējas x86 mobilajiem procesoriem, šobrīd strādā Intel.

Vai Microsoft spēs iekarot planšetdatoru tirgus daļu ar Windows 8? – To mēs redzēsim 2012. gadā, taču šobrīd Apple iOS un Google Android ir tie, kas dominē un piedāvā pienācīgas iespējas planšetēm.

Ziņas avots – TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: