Jaunumi Dateks preču katalogā

- - No Comments on Jaunumi Dateks preču katalogā

Pienākot martam, Dateksā parādījušās jaunas grafiskās kartes, par kurām būtu vērts Jums pastāstīt.

Pirmkārt, jau agrāk Dateks blogs Jūs informēja, ka, Radeon sadarbības partneris, Sapphire gatavo HD5570 grafiskās kartes versiju, kurai būtu integrēts TV uztvērējs. Gluži kā agrāk, kad vēl topā bija X800GT kartes, kuras ar TV uztvērēju bija multimediju datora lietotāju sapnis.

Beidzot šī karte ir nonākusi līdz Latvijas tirgum un to var iegādāties tepat, Dateks.lv preču katalogā – Sapphire Radeon HD5570, 1GB, GDDR5, XtendTV

Tātad, ja vēl neesi paspējis uzlabot grafisko karti, kā arī, ja vēlies savā datorā digitālās virszemes televīzijas uztveršanas iespēju, tad Sapphire Radeon HD5570 XtendTV ar 1GB GDDR5 atmiņu, 128 bitu atmiņas joslas platumu un viena paplašinājuma slota biezuma dzesētāju, varētu būt labs risinājums Jūsu datoram.

Tomēr, ja esat rūdīts datorspēļu cienītājs, tad vajadzēs ko nedaudz niknāku. Tāpēc varu ieteikt Sapphire Radeon HD6950 grafisko karti ar 1GB GDDR5 atmiņu. Kāpēc pieminu tieši šo karti? – Jo šī ir standarta Radeon HD6950 ar 2GB GDDR5 atmiņu versija, kurai ir mazāks atmiņas apjoms. Lai gan atmiņas apjoms ir samazināts, tomēr veiktspēja ir praktiski tā pati.

Ja vēlaties izbaudīt spēles uz sava 24”+ monitora augstākajās izšķirtspējās un ar maksimālajiem iestatījumiem, tad ir arī kas jauns no Nvidia puses. GeForce sadarbības partneris Gainward ir izveidojis GTX570 karti, kura ir apgādāta ar iespaidīgu dzesēšanas sistēmu – Gainward GeForce GTX570, 1280MB, GDDR5, Phantom.

Protams, GTX570 Phantom ir arī virstaktēta, piedāvājot nedaudz augstāku veiktspēju kā standarta GeForce GTX570, kā arī dzesēšana solās būt par 58% klusāka, pie tam, grafiskā procesora temperatūra ar Phantom dzesētāju, pēc ražotāja vārdiem, ir par 15 grādiem zemāka.

Šoreiz gan pastāstīju tikai par grafiskajām kartēm, taču drīz sekos kārtējie jaunumi arī par citām precēm.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: