GigaByte gatavo pamatplati ekstrēmai virstaktēšanai

- - 6 Comments on GigaByte gatavo pamatplati ekstrēmai virstaktēšanai

GigaByte drīzumā plāno izlaist jaunu pamatplati, kura paredzēta Intel LGA1366 procesoriem – X58A-OC. Jāpiemin tas, ka pamatplate atbalsta seškodolu Gulftown procesorus, taču šī nebūt nav tā ziņa, kas šo pamatplati izceltu uz citu fona. Tā kā pamatplate orientēta uz virstaktēšanas nišu, tad tai ir arī attiecīgi „ekstrēma” procesora barošanas ķēde, kura spēj piegādāt procesoram, ja ir nepieciešams, pat 1200W jaudu!

Protams, nav tāda centrālā procesora, kuram būtu nepieciešama 1200W jauda, taču reklāmas triks ir izdevies. Attiecīgi gan barošanas ķēdei ir augsts potenciāls, tādējādi spējot saglabāt augstāku stabilitāti pie ļoti spēcīga noslogojuma. Šādu jaudu nodrošina tas, ka virs CPU ligzdas ir divi, astoņu kontaktu, papildu barošanas spraudņi.

Nav aizmirsts arī par papildu barošanu grafiskajām kartēm. Pamatplates lejas daļā ir divi Sata barošanas spraudņi, kuri ir piesaistīti PCI-E slotiem, tādējādi ļaujot nogādāt papildu strāvu tieši grafiskajām kartēm. Jūs pat varat izmantot trīs individuālus barošanas blokus, piemēram, viens procesoram, bet divi grafiskajām kartēm.

X58A-OC būtībā ir izstrādāta jaunu virstaktēšanas rekordu iekarošanai. Tāpēc, ja uzskatāt sevi par aizrautīgu virstaktēšanas entuziastu, tad, iespējams, šāda pamatplate Jūs interesēs. Pagaidām gan vēl nav zināms, kāda būs pamatplates cena, bet pieejamība solās būt marta beigas/ aprīļa sākums. Taču ar šobrīd pieejamo GigaByte pamatplašu klāstu, varat iepazīties šeit – GigaByte pamatplates (Intel) un GigaByte pamatplates (AMD)

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: