Prolimatech nāk klajā ar inovatīva dizaina dzesētāju procesoram

- - No Comments on Prolimatech nāk klajā ar inovatīva dizaina dzesētāju procesoram

Prolimatech, dzesētāju ražotājs, kurš pazīstams ar tādiem dzesētājiem kā Megahalems un Super Mega, kuri uzstādīja augstu latiņu procesora dzesētāju lauciņā, nākuši klajā ar jaunu dzesētāju centrālajam procesoram – Genesis.

Ar ko tad Genesis ir atšķirīgs no citiem dzesētājiem? – Tas piedāvā dizainu, kurš sastāv daļēji no „torņa” tipa dzesētāja, taču otra daļa ir kā „zemā profila” dzesētājam. „Torņa” tipa daļa gan vilks karsto gaisu ārā no korpusa, gan dzesē pašu procesoru, taču „zemā profila” daļa dzesēs gan procesoru, gan operatīvo atmiņu un citus elementus ap procesoru, kuri arī prasa papildu dzesēšanu, it sevišķi virstaktēšanas rezultātā.

Ražotājs piedāvā šo dzesētāju komplektā ar 120 vai 140mm ventilatoriem, tātad Jums pastāv izvēles iespēja. Reāli tas ir atkarīgs no Jūsu korpusa izmēra, cik tad lielus ventilatorus Jūs varat ievietot. Tāpat pastāv iespēja iegādāties šo dzesētāju ar vienu ventilatoru komplektācijā, jo ar to pat būs pietiekami, lai tas pildītu savu funkciju, kā arī būtu relatīvi kluss. Zemākas veiktspējas sistēmas var arī dzesēt pilnībā pasīvi.

Genesis ir savietojams ar visām aktuālajām platformām – LGA1156, 1155, LGA1366, LGA775, AM2, AM2+, AM3. Dzesētājs solās būt pieejams martā par 60 eiro.

Ziņas avots – TechPowerUp.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: