AMD atvadas no Sempron, Athlon, Phenom brendiem…

- - No Comments on AMD atvadas no Sempron, Athlon, Phenom brendiem…

Jau cik gadus mēs esam pazīstami ar tādiem AMD procesoriem kā Athlon, Sempron, Phenom. Šie brendi tirgū jau ir ilgus gadus, taču, iespējams, drīzumā, dzirdot šādus nosaukumus, tie uzdzīs tikai nostalģiskas atmiņas.

AMD drīzumā grasās iepazīstināt ar Llano un Zambezi segvārdu procesoriem, taču šobrīd nav devuši nekādu informāciju par to, kādu brendu procesori tie būs.

Zambezi procesori, kuru pamatā ir Bulldozer mikroarhitektūra – četru, sešu un astoņu kodolu procesori, būs zem FX sērijas un brendiem, piemēram, AMD Vision Black un AMD Vision Ultimate.

Llano procesori – divu vai četru kodolu, piedāvās integrētu Radeon HD6000 sērijas grafisko procesoru. Šie procesori būšot pazīstami kā piederīgi A sērijai, kas ietilpst AMD Vision Ultimate un AMD Vision Premium platformās.

Zemākas klases procesori piederēšot E sērijai – viena kodola vai divu kodolu risinājumi ar Radeon HD6000 sērijas grafisko procesoru.

AMD atvadīšanās no Athlon, Sempron, Phenom brendiem nav vieglākais solis, taču, ejot laikam, jaunā vārdu sistēma paliks vieglāk saprotama. Tā kā gaidīsim un redzēsim!

Ziņas avots – TweakTown.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: