Vai DDR tipu atmiņas drīz būs vēsturē?

- - No Comments on Vai DDR tipu atmiņas drīz būs vēsturē?

Pēc pārejas no DDR2 uz DDR3 lietotāji neredz nemaz tik ievērojamu veiktspējas pieaugumu, kā, iespējams, bijis cerēts. It sevišķi jau ar DDR3 sākuma cenām, kad moduļi bija relatīvi dārgi, tāpēc izdevīgāk bija vienkārši pirkt DDR2, taču par to pašu naudu iegādāties nedaudz lielāku apjomu. Tātad, kopumā vēlos pateikt, ka pāreja no DDR2 uz DDR3 nedeva nekādu galvu reibinošo veiktspēju, kas tiešām ietekmētu vidusmēra lietotājus. Taču Micron, viens no atmiņas čipu ražotājiem, ir izstrādājuši jaunu tehnoloģiju, kura, iespējams, spēs pat ieiet tirgū, kas piedāvās ievērojamu veiktspējas pieaugumu!

Micron apgalvo, ka viens no lielākajiem trūkumiem DDR atmiņu veiktspējā, esot atmiņas kontrolieris, kurš ir integrēts centrālajā procesorā, vismaz mūsdienu procesoros. Tieši šī kontroliera dēļ, RAM veiktspējas attīstība nespēj tik ātri augt.

Micron ir tikuši galā ar šo problēmu un izstrādājuši tehnoloģiju, ka atmiņas kontrolieris atrodas uz paša atmiņas moduļa. Tādējādi vienīgais, kas limitēs atmiņas caurlaidību, būtu pašu ražotāju noteiktais maksimums. Šobrīd Micron runā par divdesmit reižu augstāku datu caurlaidību, un šāds skaitlis tiek plānots tikai tehnoloģijas izstrādes sākumā.

Ziņas avots un sīkāka informācija šeit – Penlau.net

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: