Planšetdatori nepārtrauks Microsoft uzvaras gājienu

- - 3 Comments on Planšetdatori nepārtrauks Microsoft uzvaras gājienu

Cilvēkiem, protams, patīk baumot, ka viedtelefoni un planšetdatori būs tās iekārtas, kas ātri vien izkonkurēs Microsoft un aizstās personālos datorus. Piemēram, Apple produkcija – iPad un iPhone taču ir pārdoti milzīgos apmēros pasaulē. Tas pats arī ir attiecināms, piemēram, uz Samsung veiksmīgo produktu – Galaxy Tab, taču ar to vien nepietiek, lai izkonkurētu personālos datorus un Microsoft operētājsistēmas.

Pirms neilga laika, Microsoft jau ziņoja, ka jaunā Windows operētājsistēma būs savietojama kā ar personālo datoru dzelžiem, tā arī ar ARM arhitektūras procesoriem, kādi ir viedtelefonos un planšetdatoros.

Protams, ka planšetdatoru pārdošanas apjomi ir iespaidīgi, piemēram, pagājušajā gadā, Apple pārdeva 15 miljonus iPad’us, tomēr, ja paskatamies uz Microsoft rādītājiem, tad Microsoft pārdeva 300 miljonus Windows 7 operētājsistēmas licenses.

Ziņas avots – en.ExpReview.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: