SaberTooth X58 – droša izvēle!

- - 2 Comments on SaberTooth X58 – droša izvēle!

Pamatplašu ražotāji piedāvā dažādākos savu produktu nosaukumus, kuros parasti ietilpst vārdi Extreme, Super OC utt., taču Asus, nu jau kādu laiku, piedāvā SaberTooth plates, kuras izceļas ar savu nepierasti unikālo dizainu, militārās klases komponentēm un, protams, savu nosaukumu.
Šoreiz mazliet apskatīsim SaberTooth X58 pamatplati, kura, lai cik tas nebūtu savādi, ir pieejama pat par draudzīgu cenu, salīdzinoši ar citām Intel X58 čipseta pamatplatēm. Pie tam, ņemot vērā to, kādas iespējas šī pamatplate piedāvā, varētu pat teikt, ja Jums jāizvēlas pamatplati savam LGA1366 procesoram, tad pareizā izvēle būs Asus SaberTooth X58.

SabertTooth X58 ir divas Sata III pieslēgvietas, kuru darbību nodrošina Marvell 9128 kontrolieris, kāds ir atrodams vairākās augstas klases pamatplatēs. Tātad, ja Jūsu datoram ir/būs SSD disks, tad šī pamatplate būs labs risinājums, lai spētu izspiest visu potenciālu no Jūsu Sata III diskiem.Visi radiatori, kuri atrodas uz pamatplates, ir veidoti CeraM!X tehnoloģijā, kas, pēc Asus reklāmas saukļiem, esot ar augstāku siltuma atdošanas spēju.

SaberTooth X58 ir apgādāta ar “militārās klases” droselēm, mosfetiem un kondensatoriem, kuriem, pēc būtības, jābūt ilgākam darbības laikam bez kļūmēm. Tieši šo komponenšu dēļ, Asus ir atļāvušies piedāvāt arī 5 gadu ražotāja garantiju, kas ir tiešām patīkams fakts.

Īsumā par sepcifikācijām :

  • Trīs PCI-E X16 sloti – SLI un CrossFireX atbalsts
  • Seši atmiņu sloti – DDR3 1333MHz (1866MHz OC)
  • Divas USB3.0 pieslēgvietas
  • Gigabita tīkla karte un 7.1 skaņas karte

Ja arī uz Jums iespaidu ir atstājis šīs pamatplates dizains un Jūsu plānos ir veidot sistēmu ar LGA1366 procesoru, tad šī pamatplate būs ideāls risinājums, pie tam, to varat iegādāties šeit pat, Dateks.lv preču katalogā – Asus Sabertooth X58

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: