Koolance nāk klajā ar augstas gaisa caurlaidības ventilatoriem

- - 2 Comments on Koolance nāk klajā ar augstas gaisa caurlaidības ventilatoriem

Koolance, kompānija, kas nodarbojas ar datora dzesētāju un ventilatoru izstrādi entuziastiem, piedāvā savu jaunāko 120mm ventilatoru, kurš, atšķirībā no lielākās daļas citu 120mm ventilatoru, spēj griezties ar 4000 apgriezieniem minūtē, tai pat laikā piedāvājot 184 kubikpēdu minūtē gaisa caurlaidību. Piemēram, lielākajai daļai standarta 120mm gaisa ventilatoru, kuri paredzēti datoru korpusiem, gaisa caurlaidība ir apmēram 50 CFM pie maksimālajiem apgriezieniem.

Protams, attiecīgi augstajai gaisa plūsmai, arī izdalītā trokšņa daudzums paaugstinās, taču tas pat ir relatīvi zem – 59 dBA.

Šie ventilatori gan nebūs paredzēti ikdienas lietotājiem, kuriem svarīgs faktors ir klusums, bet gan šie ventilatori ir paredzēti entuziastiem, kuri nodarbojas ar virstaktēšanu un kam ir nepieciešama tik spēcīga gaisa plūsma savos virstaktēšanas stendos.

Iepriecinoša ir arī cena – 12$. Salīdzinoši, par šādu cenu tas ir lētākais šādas gaisa caurlaidības ventilators tirgū.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: