Dateksā parādās pirmie portatīvie datori ar jaunajiem Intel procesoriem!

- - 1 Comment on Dateksā parādās pirmie portatīvie datori ar jaunajiem Intel procesoriem!

Asus N53SV – it kā parasts portatīvais dators ar 15.6” diognāles, LED aizmugures apgaismojuma ekrānu. Taču, ja paskatāmies, kas tad „lācītim” vēderā, tad pie specifikācijas redzam Intel i7 (Sandy Bridge) procesora saimi, kas ir otrās paaudzes Core procesoru saime. Neskaitot Sandy Bridge procesoru, šis portatīvais dators ir apgādāts arī ar Nvidia GeForce 500M sērijas grafisko procesoru, kas piedāvā pēdējos sasniegumus grafiskajās tehnoloģijās.

Esam jau agrāk ziņojuši par Intel Sandy Bridge procesoriem, kuri piedāvā izcilu cena/veiktspēja attiecību. Neskaitot ievērojamu veiktspējas pieaugumu, kurš, salīdzinot ar citiem procesoriem ar tādu pašu takts frekvenci, nodrošinās iespaidīgu skaitļošanas jaudu, pastāv arī iespēja pievienot papildu operatīvo atmiņu, līdz pat 16GB. Šī iespēja, pateicoties Intel i7 atmiņas kontrolierim, ir tieši šim Asus portatīvajam datoram!

NVIDIA GeForce GT 540M ir vidējās klases grafiskais adapteris, kurš, savienojumā ar jaudīgu centrālo procesoru, gluži kā šajā datorā, spēs piedāvāt pienācīgu geimpleju arī jaunākajām datorspēlēm uz vidējiem iestatījumiem. Sīkāk par šo grafisko procesoru varat uzzināt šeit – NotebookCheck.net

Asus N53SV nāk komplektācijā ar Windows 7 HP 64bit operētājsistēmu. Pieminēšanas vērtas specifikācijas – 500GB (7200rpm) cietais disks, 6GB DDR3 operatīvā atmiņa, USB3.0 pieslēgvieta, WiFi b/g/n. Tas viss ir pieejams portatīvajā datorā no Asus, kuru varat iegādāties tepat, Dateks.lv katalogā – Asus N53SV

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: