Viens no populārākajiem pasaules planšetdatoriem Dateksā!

- - 3 Comments on Viens no populārākajiem pasaules planšetdatoriem Dateksā!

Viens no šī gada pārdotākajiem planšetdatoriem, kura pārdošanas apjomi jau pārsnieguši miljonu, ir pieejams arī Dateks.lv klientiem – Samsung Galaxy Tab


Īsumā, kas tad ir Galaxy Tab – tas ir planšetdators, kurš darbojas uz Android 2.2 operētājsistēmas bāzes. Iekārtu var izmantot kā planšetdatoru, kā arī ar to ir iespējams piezvanīt. Galaxy Tab ir 7 collu skārienjūtīgs ekrāns ar 1024 x 600 punktu izšķirtspēju. Jaudīgs centrālais procesors – 1GHz, kurš Android aplikācijām ir pilnībā pietiekošs, kā arī spēs atskaņot augstas kvalitātes video materiālus.

Galaxy Tab piedāvā WiFi, 3G, BlueTooth 3.0 savienojumus, tādējādi padarot šo iekārtu pat universālu komunikāciju rīku, kā arī paver plašas iespējas darbībā ar internetu. Tāpat Galaxy Tab ir aprīkots ar A-GPS.

Iekārtas svars ir 380 grami, bet tomēr akumulatora darbības laiks ir iepriecinošs – spēs atskaņot video materiālu 7 stundu garumā.

Nav aizmirsts arī par attēlveidošanu un 720p kvalitātes video uzņemšanu, par ko parūpēsies aizmugurējā kamera, bet video zvaniem noderēs priekšējā kamera.

Iekārtai ir arī E-grāmatu lasīšanas iespēja. Tā kā Samsung nav savas e-grāmatu lasīšanas programmatūras, tad, sadarbībā ar Kobo Books, tiek pavērta iespēja lasīt e-grāmatas un piekļūt e-grāmatu veikalam.

Samsung Galaxy Tab ir ļoti mūsdienīga iekārta, kam pielietojumu ir atraduši daudz iedzīvotāju visā pasaulē. Ja arī Jums liekas, ka Galaxy Tab Jums ir vajadzīgs, tad to varat iegādāties šeit pat, Dateks.lv katalogā – Samsung Galaxy Tab

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: