Dāvana jaunajā gadā Radeon HD6950 īpašniekiem!

- - 8 Comments on Dāvana jaunajā gadā Radeon HD6950 īpašniekiem!

Vai tik salavecis nav mazliet pastrādājis ar AMD, jo izrādās, AMD Radeon HD6950 grafiskā karte ir diezgan viegli pārveidojama par Radeon HD6970, izmantojot tikai dažus peles klikšķus.

Pilnu aprakstu, kā tad tas notiek, varat atrast šeit – TechPowerUp!

Īsumā pastāstīšu. Radeon HD6950 no Radeon HD6970 atšķiras tikai ar divām lietām – augstāks straumēšanas procesoru skaits, augstākas darbības frekvences. Šo iemeslu dēļ, Radeon HD6970 ir ievērojami augstākas veiktspējas karte. Taču, nu, ir izdomāts, kā tad ieslēgt šos straumēšanas procesorus un iegūt tās pašas frekvences Radeon HD6950, kas ir Radeon HD6970. Viss ir izdarāms pārrakstot grafiskās kartes BIOSu.

Tātad, ja Jūs vēlaties ietaupīt un nepirkt grafisko karti par teju vai 400Ls, tad varat „nedaudz” ietaupīt un paņemt Radeon HD6950 par pieticīgāku ciparu, saņemt to pašu veiktspēju (Neaizmirstiet, ka šim procesam ir nepieciešamas priekšzināšanas darbā ar datoru, kā arī atbildība par jebkādiem bojājumiem gulstas uz Jūsu pleciem)!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: