EVGA ievieš jaunievedumu savās pamatplatēs!

- - 2 Comments on EVGA ievieš jaunievedumu savās pamatplatēs!

EVGA, viens no lielākajiem pamatplašu ražotājiem pasaulē, nākuši klajā ar „gadžetu” jeb jaunievedumu, kas , pēc EVGA vārdiem, soloties uzlabot grafiskās kartes virstaktēšanas potenciālu un apgādāt to ar stabilāku strāvu. Šo „brīnumu” sauc par EVGA Power Boost.

Kā tad tas strādā? Vienu vadu piespraužam pie barošanas bloka perifērijas spraudņa (Molex), bet otru galu ievietojam pamatplates PCI-Express slotā, vai tas ir PCI-E X1, vai PCI-E X16, tam nav nozīmes. Vēlaties redzēt video pamācību? Lūdzu, Youtube links – EVGA Power Boost

Manuprāt, šis Power Boost agregāts tautā nekur neaizies, jo cena, ko EVGA prasa par šādu vadu, ir 20 dolāru! Pie tam, cena, ko viņi prasa, ir jāmaksā par to, ka viņu inženieri izstrādā greizas plates, tāpēc tagad prasa naudu no patērētājiem, jo, lūk, mēs visi taču gribam, lai grafiskā karte strādā stabili un Crysis iet bez aizķeršanās.

Lūdzu, varat atstāt komentārus, ko Jūs domājat par šādu jaunievedumu no EVGA.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: