Drīzumā līdz pat 64GB RAM stacionārajos datoros

- - No Comments on Drīzumā līdz pat 64GB RAM stacionārajos datoros

Intel jaunās paaudzes procesori, kuri pazīstami ar segvārdu Sandy Bridge, nebūt nav aiz kalniem, kad tie jau būs pieejami patērētājiem. Jau iepriekš ticis ziņots, kas tad šiem procesoriem būs jauns. Taču, neskaitot visus sarežģītos terminus, ir viena laba ziņa, kas iepriecinās mājas serveru turētājus, photoshop darboņus, tātad, Sandy Bridge procesoriem būs integrēts atmiņas kontrolieris, kurš atbalstīs pat 8GB operatīvās atmiņas moduļus.

Piemēram, ja Jums ir Intel P67 čipseta pamatplate ar četriem DDR3 atmiņu slotiem, tad kopumā šajā platē varat ievietot 32GB operatīvās atmiņas, kas mājas lietotājam nav nebūt maz! Šādu atmiņas apjomu atbalsta Windows 7 64bitu operētājsistēmas kā Professional, Server series, Ultimate.

Ja nu parādīsies pamatplates ar LGA2011 ligzdu, kurām būtu četru kanālu atmiņas kontrolieris, tad mājas lietotājiem, stacionārajos datoros, atmiņas apjoms spētu sasniegt pat 64GB, kas šobrīd ir pieejams tikai serveros.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: