Ārējais cietais disks ar skārienjūtīgu paneli

- - No Comments on Ārējais cietais disks ar skārienjūtīgu paneli

Mūsdienās, kad ārējos cietos diskus ražo teju vai katrs elektronikas ražotājs, ir grūti izcelties ar kaut ko īpašu, kā tikai atšķirīgām krāsu shēmām, mazliet eksotiskākiem dizainiem utt., taču LaCie ir mazliet pastrādājuši un nākuši klajā ar jaunu konceptu, ko dēvē par „Float.”

Ārējais cietais disks, kurš būtu apgādāts ar Float, izceltos ar to, ka tā virsma darbotos kā skārienjūtīgs panelis, principā tāds pats panelis, kāds ir atrodams visos portatīvajos datoros.

Iekš šāda diska varētu būt – SSD disks ar ietilpību līdz 256GB vai mehāniskais cietais disks ar ietilpību līdz 1024GB jeb 1TB. Savienojums ar datoru būtu USB3.0.

Float koncepta cietie diski būtu relatīvi dārgi, salīdzinot ar parastajiem cietajiem diskiem, kā arī nav zināms vai kaut kas tāds vispār ieies tirgū, taču, ja Jūs visu gadu esat uzvedušies labi, tad, iespējams, šādu cieto dabūsiet uz Ziemassvētkiem!

Ziņas avots – Hexus.net

Ar šobrīd pieejamo ārējo cieto disku klāstu, varat iepazīties šeit – Ārējie cietie diski!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: