VGA jeb D-Sub pieslēgvieta sāks pakāpeniski izzust

- - No Comments on VGA jeb D-Sub pieslēgvieta sāks pakāpeniski izzust

HDMI un DisplayPort pieslēgvietas būs tās, kuras turpmāk būs kā standarta pieslēgvietas, uz ko jau iziet visi ražotāji. AMD ziņoja, ka VGA jeb D-Sub pieslēgvieta izzudīs, viņu iekārtās, sākot ar 2013. gadu, taču pilnībā tā pazudīs tikai 2015. gadā.

Intel arī piekrīt, ka HDMI un DisplayPort ir tagadne un nākotne, jo HDMI ir ideāls risinājums, lai savienotu datoru ar TV un citām iekārtām, taču DisplayPort pieslēgvieta esot labākais risinājums, lai datoram pievienotu monitorus, projektorus.

HDMI un DisplayPort priekšrocības ir fiziskajos pieslēgvietu izmēros, jo tās ir mazākas, kas ļauj šīs tehnoloģijas vieglāk ieviest portatīvajās iekārtās. Tāpat šīs abas pieslēgvietas atbalsta augstāku izšķirtspēju, vairāk krāsas nekā, vairāk kā 20 gadu vecā, VGA pieslēgvieta. Tāpat šo pieslēgvietu darbībai ir nepieciešams mazāks spriegums, kas mūsdienās ir svarīgs faktors.

Tā kā VGA jeb D-Sub ar mums bija ilgu laiku, tad ir pienācis laiks to aizmirst un pavērt durvis jaunākām tehnoloģijām!

Ziņas avots – TweakTown.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: