GeForce GTX570 pieejamas Latvijā!

- - No Comments on GeForce GTX570 pieejamas Latvijā!

Tuvojoties Ziemassvētkiem, datorkomponenšu ražotāji nesnauž, bet sāk izlaist savus jaunākos produktus, kuri varētu ieinteresēt patērētājus. Viens no šādiem jaunumiem, kas šodien parādījies arī Dateks.lv internetveikalā, ir Nvidia GeForce GTX570 grafiskā karte.

Īsumā par karti – GTX570 ir mazā māsiņa GeForce GTX580 grafiskajai kartei, kura pavisam nesen arī nonāca tirdzniecībā un ir jaudīgākā viena grafiskā procesora karte. GTX570 nedaudz veiktspējā atpaliek, taču atrodas, jaudas ziņā, starp GTX580 no GeForce un virs Radeon HD5870.

Veiktspējas ziņā GTX570 ir tikai mazliet jaudīgāka par GTX480, taču šis ir jaunāks produkts, tātad, zemāks strāvas patēriņš, mazāks izdalītā siltuma daudzums un mazāks dzesētāja troksnis.

Pievienoju pāris testu rezultātus no HardwareCanucks.com

Ja Jūs vēlaties jebkuru mūsdienu datorspēli baudīt uz maksimālajiem iestatījumiem ar 1920 x 1020 punktu izšķirtspēju, tad šī grafiskā karte būs Jums tieši laikā (protams, ja pārējie dzelži būs pienācīgi), pie tam, to varat iegādāties šeit pat, Dateks.lv – GigaByte GeForce GTX570, 1280MB, GDDR5

Piedāvāju apskatīt sīkākus, detalizētus apskatus –

GTX570 Review@HardwareCanuks

GTX570 Review @Guru3D

GTX570 Review @OverclockersClub

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: