AsRock atkal jauc kopā dažādu paaudžu tehnoloģijas

- - No Comments on AsRock atkal jauc kopā dažādu paaudžu tehnoloģijas

Kompānija AsRock, kas ražo personālo datoru pamatplates, ir prezentējuši kārtējo interesanto pamatplati, kura atkal piedāvā dažādu paaudžu tehnoloģijas. Piemēram, pavisam nesen AsRock prezentēja pamatplati – 939A785GMH, kurai ir vecas paaudzes procesora ligzda – 939, bet ir salīdzinoši jauns čipsets – AMD785G, kas piedāvā vecāku procesoru īpašniekiem atstāt veco procesoru, bet iegūt no pamatplates jaudīgāku grafisko procesoru, kā arī PCI-E 2.0 slota iespējas. Taču šoreiz runa ies par pavisam svaigu produktu – P67 Transformer.

P67 Transformer ir datora pamatplate, kura piedāvā nākošās paaudzes intel procesoru čipsetu (P67), bet tā ir apgādāta ar LGA1156 procesora ligzdu, kaut gan P67 čipsets ir paredzēts LGA1155 ligzdai, uz tās varēs darbināt tieši šobrīd pieejamos LGA1156 procesorus, tādējādi piedāvājot P67 čipseta pamatplates iespējas vecākas paaudzes procesoriem.

Lielākā atšķirība ir PCI-E 2.0 kopnē, kas pieejama P67 čipsetam, bet šobrīd pieejamajām P55 pamatplatēm, kas arī paredzētas šīs paaudzes procesoriem, ir vecākas paaudzes kopne – PCI-E 1.1, kura limitē Sata III un USB3.0 iekārtu caurlaidību. Salīdzinoši, PCI-E 1.1 ir 250MB/s datu caurlaidspēja vienā virzienā, bet PCI-E 2.0 piedāvā uz pusi augstāku caurlaidību – 500MB/s.

Par pieejamību gan vēl nekas nav zināms, taču nepaies ilgs laiks, kad šis produkts būs tirgū.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: