Vai drīzumā būs 24TB cietie diski?

- - 1 Comment on Vai drīzumā būs 24TB cietie diski?

Hitachi prezentējuši jaunu cieto disku tehnoloģiju, kas ļauj ievietot 3.9 terabitus vienā kvadrātcollā, kas ir gandrīz astoņas reizes vairāk, kā šobrīd pieejamajos cietajos diskos. Tātad, ja Hitachi izdosies ieviest šo tehnoloģiju tirgū, tad nebūs ilgi jāgaida, kad 24TB cietie diski varētu parādīties tirgū.

Hitachi šo tehnoloģiju izstrādāja kopā ar citiem partneriem, kas kopā bija izveidojuši konsorciju, lai izstrādātu veidu, kā paaugstināt cieto disku ietilpību, kas viņiem arī izdevās, radot magnētiskas 10 nanomaetru struktūras daļiņas.

Šobrīd pieejamie cietie diski, izmanto tehnoloģiju, kas ļauj 0.5 terabitus ievietot vienā kvadrātcollā, tādējādi ir iespējams izveidot cietos diskus ar 3TB ietilpību, ja tiek izmantota četru plašu tehnoloģija, taču, nu, ir skats uz nākotni, ka drīz šis apjoms

Šobrīd ir grūti prognozēt, cik ilgs laiks paies, kamēr šī tehnoloģija ieviesīsies tirgū, taču, ar mūsdienu attīstības tempiem, tas nebūs ilgs laiks!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: