LifeStudio Mobile Plus ārējais cietais disks no Hitachi

- - 1 Comment on LifeStudio Mobile Plus ārējais cietais disks no Hitachi

LifeStudio Mobile Plus ir ārējais cietais disks, kurš sastāv no dokstacijas un pārnēsājamas USB zibatmiņas, kuru, pieliekot pie dokstacijas, notiek datu sinhronizēšana starp zibatmiņu un cieto disku. Bet tas nebūt nav viss!

Lai Jums vienmēr nebūtu jāpārnēsā pats cietais disks, tad failus, kuri Jums ietilpst 4GB pārnēsājamajā zibatmiņā, varat iekopēt tur, pārnest tos vai iekopēt jaunus failus un vēlāk sinhronizēt tos ar cieto disku.

LifeStudio Mobile Plus piedāvā 3D vides programmatūru, kur Jūs varat pārvaldīt savus failus – attēlus, filmas, mūziku. Programmatūra var izdarīt visu Jūsu vietā, sinhronizēt failus un sakārtot tos pēc datumiem, tādējādi, ļaujot Jums tos pārlūkot, izkārtojumos – gadi vai mēneši.

Šai dokstacijai nav nepieciešama papildus barošana, vienkārši pievienojiet to USB portam un tā ir gatava darbam!

Ja vēlaties savā īpašumā iegūt šādu dokstaciju, kas ļaus Jums ērti pārvaldīt savus multimediju failus, tad to varat izdarīt šeit, Dateks.lv preču katalogā – LifeStudio Mobile Plus 500GB + 4GB MicroSD USB Key

Vairāk informācijas, specifikācijas un video ražotāja mājaslapā – LifeStudio.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: