Pareiza siltumtrubu dzesētāja uzstādīšana

- - No Comments on Pareiza siltumtrubu dzesētāja uzstādīšana

Kad runa iet par siltumtrubu dzesētājiem, tad apmēram ir skaidrs, kā tad tie darbojas. No dzesētāja pēdas, kurā ir iestrādātas siltumtrubas (ar tiešo vai netiešo saskarni ar karsto virsmu), siltais gaiss tiek pārvadīts uz dzesētāja ribām, kuras dzesējot, siltums tiek atdots un vēsums nonāk uz siltuma izdalošo virsmu.

Vai ir ietekme uz dzesēšanas efektivitāti, kad mēs dzesētāju uzstādām ar siltumtrubu galiem uz leju, nevis horizontāli vai vērstiem augšup? Izrādās, ka ir!

Cilvēki no ExpReview.com veica testus, uzstādot dzesētāju tā, lai siltumtrubu gali būtu vērsti uz augšu, leju un horizontāli stāvoklī.

Tātad, īsumā – ja dzesētāja siltumtrubu gali ir vērsti uz leju, tad dzesētāja veiktspēja būs zemāka, nekā, ja tie ir vērsti uz augšu vai atrodas horizontālā stāvoklī. Ar ko tas skaidrojams? Ar zemes pievilkšanas spēku, jo, kad siltumtrubu gali ir vērsti uz leju, tad šķidrums, kas ir iekšpusē siltumtrubām, nespēj pietiekoši brīvi staigāt uz augšu, lai dzesētājs darbotos ar pilnu veiktspēju.

Secinājums – ja Jums ir dzesētājs ar siltumtrubām, tad uzstādiet to vai nu horizontāli, vai ar siltumtrubu galiem uz augšu.

Ziņas avots un pilns testa apskats – en.ExpReview.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: