Budžeta klases procesori – labākais cena/veiktspēja ir?

- - No Comments on Budžeta klases procesori – labākais cena/veiktspēja ir?

Informatīvi analītiskais saits par informācijas tehnoloģijām – XbitLabs.com, ir veikuši kārtējo interesanto testu, kas varētu interesēt visus, kas vēlas iegādāties jaunu datoru ar budžeta klases centrālo procesoru, kurā centrālā procesora vērtība nepārsniedz aptuveni 60Ls.

Testos dalību ņēmuši ir AMD Athlon II X2, AMD Athlon II X3, AMD Phenom II X2, Intel Celeron un Intel Pentium procesori, kuri sacenšas par labāko cena/veiktspēja attiecību!

Testi ir veikti dažādākajās disciplīnās – kopējā veiktspēja, datorspēles, arhivēšana, attēlu, video un skaņas apstrāde, matemātiskie aprēķini. Piebildīšu, ka vērā tika ņemts arī strāvas patēriņš. Taču viens faktors gan izpalika, kas gan nozīmīgs būs datortehnikas entuziastiem – virstaktēšana.

Par rezultātiem gan neesmu sevišķi izbrīnīts, jo Intel procesori, kuri ir šajā cenu segmentā, vēl ir uz vecās LGA775 platformas, bet budžeta AMD procesori jau ir uz AM3 ligzdas, kas sevi arī attiecīgi pierādīja, tādējādi izvirzot testa priekšgalā, ar diezgan ievērojamu pārsvaru, divus AMD procesorus – Athlon II X3 445 un Athlon II X3 450, trešajā vietā atstājot Intel Pentium E6800 procesoru.

Sīkāk ar testu rezultātiem un izlasīt pilnu testa aprakstu, varat iekš XbitLabs.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: