Sparkle Calibre X580 grafiskā karte!

- - 5 Comments on Sparkle Calibre X580 grafiskā karte!

Vakar bija tā diena, kad visi Nvidia sadarbības partneri sāka piedāvāt savas GeForce GTX580 grafiskās kartes. Jā, tā diena ir klāt, kad jaudīgākā, viena GPU, DirectX 11 grafiskā karte ir izlaista!

Sparkle piedāvā jau Calibre sērijas karti, ar tiešām iespaidīgu dzesētāju, kā arī paaugstinātām frekvencēm, gan atmiņai, gan grafiskajam procesoram.

Sparkle GeForce Calibre X580 ir apgādāta ar Accelero Xtreme dzesētāju, kura alumīnija ribu laukumu, dzesē trīs ventilatori, uz kuriem siltumu pārvada vara siltumtrubas. Dzesētāja efektivitāte ir līdz pat 240W izdalītā siltuma daudzumam! Ražotāja solītais temperatūras samazinājums, salīdzinot ar etalondizaina karti, ir ~15 grādi.

Calibre X580 ir jau rūpnieciski virstaktēta – GPU frekvence ir 810MHz, straumēšanas procesoru – 1620MHz, bet efektīvā 1536 MB GDDR5 atmiņas frekvence sasniedz 4032MHz.

Ja esat datorspēļu cienītājs, tad Jūsu DirectX 11 datorspēļu baudīšanai, šī karte varētu būt labs pirkums! Par cenu gan vēl nekas nav zināms.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: