Jaudīgs mITX risinājums – AT5IONT-I

- - 3 Comments on Jaudīgs mITX risinājums – AT5IONT-I

Vasarā Asus prezentēja mITX formfaktora pamatplati, kura ir apgādāta ar integrētu Atom D525 divkodolu centrālo procesoru, kā arī integrētu Nvidia GeForce GT218 grafisko procesoru. Laiciņš ir pagājis, taču joprojām šī pamatplate ir veiktspējā augstākais risinājums, kas pieejams mITX formfaktorā, pie tam, šī pamatplate tagad ir pieejama tepat, Dateks.lv preču katalogā – AT5IONT-I

Asus AT5IONT-I sirds ir Atom D525 divkodolu procesors, kurš darbojas ar1.8GHz takts frekvenci! Tā kā, ja šī pamatplate paredzēta HTPC būvei, par 1080p izšķirtspējas video atskaņošanu nevajadzēs uztraukties, viss ies bez aizķeršanās!

Aizmugurējā panelī var atrast – DVI un HDMI pieslēgvietas, kas parūpēsies par attēlveidošanu. Divas USB2.0 un divas USB3.0 pieslēgvietas!


Kas ir pozitīvi? Ka šādas veiktspējas pamatplate, kura pat piedāvā relatīvi pienācīgas jaudas grafisko procesoru, tiek dzesēta pilnībā pasīvi! Padarot šo pamatplati par ideālu HTPC datoriem!

Ja Jūs vēlaties sev izmēros mazu datoru, kurš spētu atskaņot augstas izšķirtspējas video bez aizķeršanās, kurš piedāvā samērā augstu veiktspēju, tad šī pamatplate būs ideāls risinājums un to varat iegādāties šeit – Asus AT5IONT-I

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: