Zibatmiņa atslēgas formā – iamaKey

- - No Comments on Zibatmiņa atslēgas formā – iamaKey

USB zibatmiņas ir dažādākajās formās, atrodamas dažādākajos gadžetos – gan pildsplalvās, gan mīkstajās rotaļlietās, gan kaklarotās utt. LaCie piedāvā zibatmiņu atslēgas formā, kuru droši varēsiet karināt klāt atslēgu saišķim un nēsāt līdzi kabatā gluži kā atslēgu un nebūs jāuztraucas, ka zibatmiņa noklīdīs, tātad, piedāvājam apskatīties uz Lacie iamaKey!

LaCie iamaKey korpuss ir veidots no metāla, kas neskrāpējas un ir trieciendrošs, tādējādi varat neuztraukties, ka, ieliekot šo zibatmiņu kopā ar atslēgām kabatā, tā salūzīs, nobružāsies jau pirmajā dienā utt! Dizains ir ļoti kompakts, mobils.

Lasīšanas ātrums ir 30MB/s, bet rakstīšanas ātrums sasniedz 10MB/s. Savienojums ar datoru notiek ar USB2.0 interfeisa palīdzību.

Ja Jūs vēlaties savā īpašumā iegūt šādu zibatmiņu, par kuras noklīšanu varētu neuztraukties, tad 4GB ietilpības iamaKey varat iegādāties šeit, Dateks.lv katalogā – Lacie iamaKey, 4GB, Silver!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: