Lenovo G550-45L – dators ikdienas vajadzībām!

- - No Comments on Lenovo G550-45L – dators ikdienas vajadzībām!

Meklējat uzticamu portatīvo datoru ar standarta parametriem darba un mācību vajadzībām? Lenovo G550 ir lielisks pretendents uz jūsu ikdienas palīga lomu. Cena – visai pieņemama: vien 295Ls, pie tam dāvanā jūs saņemsiet arī melnu plecu somu (15,6’’).

No piedāvāta datora parametriem būtu jāizceļ DDRIII 2 GB lielu operatīvu atmiņu, 320 GB ietilpīgu cieto disku, pilna izmēra tastatūru ar atdalītu ciparu bloku, kā arī ekrānu ar LED izgaismojumu,  pateicoties kuram jūs ar galvu varēsiet iedziļināties uz ekrāna notiekošajā. Taču par spēlēm uz šā portatīva datora diemžēl var aizmirst, jo grafiskais kodols tajā ir integrēts.

Nedaudz par dizainu: visai askētisku ārēju izskatu veido plāns (3,5 cm), bet izturīgs korpuss no kvalitatīvas plastmasas. Tas nav glancēts, ko var uzskatīt par priekšrocību, jo nebūs jācīnās ar viegli pamanāmiem pirkstu nospiedumiem un traipiem.

Lenovo G550-45L ir viens no Lenovo portatīvo datoru G sērijas pārstāvjiem – budžeta klases kvalitatīvs dators, kurā ir iekļauts viss nepieciešamais ikdienas darbam jebkuram lietotājam.

Sīkāka specifikācija – dateks.lv katalogā.

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: