MSI GeForce GTX480 Lightning – nopietnai virstaktēšanai!

- - 3 Comments on MSI GeForce GTX480 Lightning – nopietnai virstaktēšanai!

Lightning, grafisko karšu sērija, ko piedāvā viens no vadošajiem grafisko karšu un pamatplašu ražotājiem, MSI, ir nopelnījusi daudz atzinības no mēdijiem un virstaktētājiem, kas no grafiskajām kartēm izspiež „pēdējo sulu”! Jaunākā grafiskā karte šajā pulciņā ir N480GTX Lightning!

Protams, visi tagad ir entuziastiski noskaņoti par Radeon HD6000 sērijas iznākšanu, taču, to nevar noliegt, ka tieši šī GeForce GTX480 ir pat ļoti iespaidīga un attiecīgi arī ļoti dārga!

Tieši ar šīm kartēm ticis uzstādīts 3DMark Vantage (sistēmas 3D veiktspējas testa) rekords – 39281 punkts! Pie rekorda uzstādīšanas, takts frekvence grafiskajam procesoram sasniedza 1450MHz atzīmi! Šobrīd, bez šaubām var apgalvot, ka šī karte ir spēcīgākais produkts, ko varat izvēlēties virstaktēšanas priekiem!

Šai kartei ir nepieciešama papildus strāvas barošana no diviem 6+2 kontaktu spraudņiem un viena 6 kontaktu spraudņa, kas kopumā sastāda 22 papildu barošanas kontaktus! GPU, atmiņas čipu un PLL spriegumus ir iespējams mainīt, pateicoties Afterburner utilītai! Taču spriegumus stabilus nodrošinās spēcīgā barošanas ķēde, kā arī, MSI dēvētās, Militārās klases komponentes. Atmiņas čipiem ir pilnīgi neatkarīga barošanas ķēde, kuru, atsevišķi no pārējās kartes, ar strāvu nodrošina 6 kontaktu papildu barošanas spraudnis!


Twin Frozr III dzesētājs, ar kādu ir apgādāta šī karte, piedāvā par 18% labāku veiktspēju kā etalondizaina GTX480.

Vairāk informācijas ražotāja mājaslapā – MSI.com

Ar šobrīd pieejamo MSI grafisko karšu produkciju, varat iepazīties šeit – grafiskās kartes PCI-E (MSI)

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: