ViewSonic nāk klajā ar 24 collu diognāles 3D monitoru datorspēlēm!

- - No Comments on ViewSonic nāk klajā ar 24 collu diognāles 3D monitoru datorspēlēm!

Monitoru ražotāji sāk palēnām piedāvāt 24” LCD monitorus ar 3D atbalstu. Pavisam visam nesen arī ViewSonic nāca klajā ar 24” LCD monitoru ar 3D atbalstu, kurš arī piedāvā LED aizmugures apgaismojumu – V3D241wm-LED.

Šis monitors ir AMD sertificēts, lai piedāvātu maksimāli plašu savietojamību ar Radeon grafiskajām kartēm. Monitora komplektācijā ir iekļautas brilles ar vadu, lai, uzstādot monitoru, uzreiz varat sākt baudīt 3D iespējas!

V3D241wm-LED, kā jau 3D monitors, piedāvā 120Hz attēla atjaunošanās frekvenci, 2ms reakcijas laiku, 300cd/m2 gaišumu un kontrasta attiecību – 20’000’000:1. Kā arī šajā monitorā ir iebūvēti skaļruņi, kas gan ir nedaudz savādi, ka 2W skaļruņus integrē šādas klases monitorā, jo, visticamāk, tiem, kas plāno iegādāties šādu monitoru, tiem arī būs attiecīga audio sistēma!

Monitors jau ir nonācis pārdošanā par 330 mārciņām. Šobrīd gan Dateks.lv nav pieejams šis modelis, taču ir pieejami daudzi citi ViewSonic monitori, ar kuriem varat iepazīties šeit – monitori ViewSonic!

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: