Netbuks ar Atom N550 pieejams Dateksā!

- - No Comments on Netbuks ar Atom N550 pieejams Dateksā!

Augusta beigās jau ziņojām, ka netbukiem beidzot būs evolūcija soli uz priekšu, jo tajos ražotāji sāka aizvietot vecos Intel Atom N450 procesorus, pret divkodolu Atom N550 procesoru. Un šodien ir tā diena, kad Dateks.lv katalogā parādījies pirmais netbuks ar šo Atom N550 divkodolu procesoru – Samsung NF210!

Intel Atom N550 procesors piedāvā divus fiziskus kodolus, kā arī divus virtuālus kodolus, kas aplikācijās, kuras atbalsta vairākus kodolus, dos ievērojamu veiktspējas pieeaugumu! Piedāvājam apskatīt Atom N550 testu failu arhivēšanā, kā arī salīdzinājumu ar tā konkurentiem!

Samsung NF210 netbuks ir apgādāts ar 250GB cieto disku, 1GB DDR3 operatīvo atmiņu, Intel GMA3150 grafisko procesoru. 10.1″ LED aizmugures apgaismojuma displejs atbalsta 1024×600 punktu izšķirtspēju.

Ja šobrīd plānojat iegādāties mazu, veiktspējīgu, budžeta klases netbuku, tad iesakām iegādāties tieši šo – Samsung NF210!

Vairāk informācijas – Samsung.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: