Cooler Master Elite RC-430 korpuss

- - No Comments on Cooler Master Elite RC-430 korpuss

Izvēloties datora korpusu modernai sistēmai, viens no galvenajiem faktoriem ir korpusa izmērs, lai tajā ietilptu jaudīgākās grafiskās kartes, kuras mūsdienās nav nebūt tās mazākās izmēros. Kā arī svarīgi ir padomāt par korpusu, kuram būtu laba iekšējā gaisa plūsma, lai komponentes saglabātu maksimāli zemas temperatūras. Piedāvājam nelielu apskatu par Dateks.lv šobrīd pieejamo korpusu –  Cooler Master Elite RC-430!

Elite RC-430 ir viscaur melns, ļoti neuzbāzīga, taču tai pat laikā moderna dizaina korpuss, kurš izgatavots no metāla, bet priekšējais panelis no plastmasas. Priekšējā panelī ir divas USB2.0 pieslēgvietas, audio un mikrofona pieslēgvietas.

Korpuss piedāvā dizainu, kas ļauj maksimāli maz izmantot instrumentus, piemēram, lai ievietotu diskdzini, cieto disku, Jums skrūvgriezis nebūs nepieciešams.

Dzesēšana. Korpusa augšpusē var ievietot divus ventilatorus, priekšpusē ir jau viens komplektācijā esošais ventilators ar zilu LED apgaismojumu. Aizmugurē, sānā un apakšā arī var ievietot pa vienam ventilatoram.

Cooler Master Elite RC-430 ir pietiekoši garš, lai tajā ievietotu arī jaudīgākās mūsdienu grafiskās kartes. Vieta, kurā atrodas grafiskās kartes, ir 315mm garumā. Par savām jaudīgajām komponentēm varēsit sajūsmināties, paveroties pa sāna logu.

Ja vēlaties iegādāties savā īpašumā šo korpusu, tad to varat izdarīt šeit, Dateks.lv katalogā – Cooler Master Elite RC-430!

Vairāk informācijas par specifikācijām – Cooler Master.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: