Lavalys Everest sadalās divās daļās

- - No Comments on Lavalys Everest sadalās divās daļās

Daudzi datortehnikas lietotāji zina tādu programmatūras rīku kā Everest, kas nāk no programmatūras izstrādātāja Lavalys. Taču nu Lavalys grasās sadalīties divās daļās, tas ir, viena kompānijas daļa, kuru sauc FinalWire, vēlas sākt pati savu darbību, neatkarīgi no Lavalys, un izdot savu programmatūru, kuras funkcijas būtu identiskas Everest’am un šo programmu sauc AIDA64 (AIDA32 ir pirmais Everest nosaukums, pirms pārdēvēšanas).

Tātad, kādas tad izmaiņas mūs sagaida un kāpēc šī sadalīšanās ir ievērības cienīga? Everest ir bijis komerciāli veiksmīgs produkts no laika gala, to lieto gan datortehnikas entuziasti, parastie lietotāji, virstaktētāji, kuriem interesē, kas tad „lācītim” vēderā! Pašreizējiem Everest lietotājiem varētu rasties bažas par to, kas notiks ar solītajiem programmatūras atjauninājumiem, ja jau FinalWire atdalīsies no Lavalys, jo Everest licenzē ir iekļauti atjauninājumi uz noteiktu laika periodu. Tātad, lai atvieglotu šo sadalīšanos, FinalWire tik un tā paši piedāvās atjauninājumus Everest’am.

Runājot par AIDA64, tad lietotāja interfeiss paliks tāds pats kā Everest, tāpat kā funkcionalitāte, kā arī nāks klāt jaunas iespējas – visi 64bit veiktspējas testi, diagnostikas rīki SSD diskiem, jauni 64bit sistēmas stabilitātes testi, kas palīdzēs virstaktētājiem.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: