Digitālā kamera ar integrētu projektoru!

- - No Comments on Digitālā kamera ar integrētu projektoru!

Ir dažādi veidi kā parādīt citiem savus uzņēmumus – tūdaļ pat, pēc foto uzņemšanas, tos apskatam kameras displejā, ievietojam tos datorā un tad skatamies. Taču Nikon piedāvā mazliet interesantāku variantu, piedāvājot digitālo kameru ar integrētu projektoru – Nikon CoolPix S1100pj

CoolPix S1100pj izskatās pēc pilnīgi parasta “ziepju trauka”, tās specifikācijas ir nedaudz virs vidējas klases digitālās kameras līmeņa – 14.1Mpix matrica, 5x optiskā tālummaiņa, 3.0″ skārienjūtīgs LCD displejs, taču, atšķirībā no citām kamerām, šajā ir iebūvēts arī projektors!

S1100PJ

Projektors. Attēla projecēšana var notikt pat no 2.4m attāluma no attēlveidošanas virsmas, projecējamā attēla diognāle var pat sasniegt 47 collas! Integrēto projektoru var izmantot arī savienojumā ar datoru.

Par datu uzglabāšanu parūpēsies SD kartes, bet “pie dzīvības” šo kameru turēs litija akumulators.

Ja vēlaties iegādāties kompaktkameru ar iebūvētu projektoru, tad to varat izdarīt šeit, Dateks.lv katalogā- Nikon CoolPix S1100PJ, Black un Nikon CoolPix S1100PJ, Green

Sīkāk par specifikācijām – Nikon.com

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: