Zotac piedāvā virstaktētājiem draudzīgu GTX460

- - No Comments on Zotac piedāvā virstaktētājiem draudzīgu GTX460

Zotac, Nvidia sadarbības partneris, ir gatavi piedāvāt virstaktētājiem draudzīgu grafisko karti ar GTX460 grafisko procesoru, kurai ir ražotāja paša izstrādāts iespiedplates dizains un attiecīga dzesēšanas sistēma.

Uz Zotac GeForce GTX460 var redzēt iespaidīgu barošanas ķēdi, kas garantēs stabilus, pietiekamus spriegumus pie paaugstinātām frekvencēm un augstākas virstaktēšanas. Barošanas ķēde sastāv no 8+2+2 fāzu ķēdes ar augstas kvalitātes droselēm, kvalitatīviem kondensatoriem. Spriegumu regulēšana notiek pateicoties grafiskajā kartē iebūvētam kontrolierim, kas ļauj regulēt spriegumus ar programmatūras palīdzību.

OC Friendly GTX460 from Zotac

Dzesētājs ir izmēros tik liels, ka ar aukstā gaisa plūsmu spēj nodrošināt praktiski visu grafiskās kartes iespiedplati, par ko parūpējas 120mm ventilators. Pats dzesētājs sver 465g! Dzesētāja ribas veidotas no alumīnija, bet siltumtrubas no vara. Tāpat arī daudzi komponenti uz pašas iespiedplates ir apgādāti ar alumīnija radiatoru, kuru arī dzesē gaisa plūsma no lielā 120mm ventilatora.

OC Friendly GTX460 from Zotac

OC Friendly GTX460 from Zotac

Par virstaktētājiem draudzīgās kartes – Zotac GeForce GTX460 pieejamību vēl nekas nav zināms, kā arī cena pagaidām nav atklāta.

Ziņas avots – TechPowerUp!

Grafiskās kartes apskats – ExpReview

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: