MSI GeForce GTX460 Cyclone 1GB par īpašu cenu!

- - 4 Comments on MSI GeForce GTX460 Cyclone 1GB par īpašu cenu!

Dateks.lv piedāvā īpašu cenu MSI GeForce GTX460 Cyclone 1024MB grafiskajai kartei! Apskatīsim mazliet sīkāk šo karti ar MSI īpaši veidotu iespiedplati, militārās klases komponentiem uz tās un Cyclone radiatoru, kurš parūpēsies par labu trokšņa un temperatūras attiecību.

Pirmkārt jau jāizceļ grafiskās kartes dzesētājs – Cyclone, kurš dīkstāvē būs ļoti kluss, pie slodzes, protams, trokšņa līmenis pieaugs, taču saprāta robežās. Dzesēšana notiek ar divu siltumtrubu starpniecību, kas karstumu no dzesētāja pēdas nogādā uz dzesētāja ribām, kur ar gaisa plūsmu tās tiek atdzesētas. Dzesētājs izmēros ir diezgan paliels, karte aizņem divus paplašinājuma slotus, kā arī platumā karte ir platāka par pārējām GTX460 versijām, tā kā korpuss nevarēs būt no tiem plānākajiem, ja gribēsiet aiztaisīt arī sānu vāku.

MSI GeForce GTX460 Cyclone

MSI GeForce GTX460 Cyclone 1024MB grafiskajai kartei ir nepieciešama papildu barošana no diviem PCI-E 6 kontaktu barošanas spraudņiem. 1GB GDDR5 atmiņa ar frekvenci 3.6GHz, kura strādā savienojumā ar 256 bitu atmiņas joslu, piedāvā iespaidīgu atmiņas caurlaidspēju. Grafiskās kartes kodols ir virstaktēts līdz 725MHz atzīmei. Par attēlveidošanu parūpēsies aizmugures panelī esošās DVI pieslēgvietas un viena mini HDMI pieslēgvieta.

Izejas

Piedāvājam apskatīt testu rezultātus, kur varat salīdzināt MSI Cyclone karti ar Nvidia GTX460 karti.

Crysis test

COD 4 testing

Pilnu grafiskās kartes apskatu varat apskatīt šeit –  TechPowerUp!

Ja Jūs vēlaties iegādāties šo grafisko karti par īpašu cenu, tad vēl varat paspēt to izdarīt Dateks.lv preču katalogā, šeit – MSI GeForce GTX460 Cyclone 1024MB

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: