Parādās Galaxy GeForce GTX460 ar nezināmu portu

- - No Comments on Parādās Galaxy GeForce GTX460 ar nezināmu portu

Galaxy, pazīstams datora komponenšu ražotājs un izplatītājs Ķīnā, pavisam nesen publiskai apskatei piedāvāja savu jaunāko GeForce GTX460 grafiskās kartes versiju, kura piedāvā non-reference dizainu.

Šai Galaxy GeForce GTX460 ir tāds pats garums kā GeForce GTX480, iespiedplate ir zilā krāsā, kā jau tas ir pieņemts Galaxy produkcijai. Uz kartes ir astoņi GDDR5 atmiņas čipi vienā katrā pusē, kopā sešpadsmit. Pagaidām gan nav zināms, cik būs kopējā atmiņa, taču, iespējams, atmiņas apjoms būs 2GB.

Galaxy GeForce GTX460

Karte piedāvā četru fāzu GPU barošanas ķēdi, divu fāzu atmiņas čipu barošanu un tā ir apgādāta ar diviem sešu kontaktu PCI-E papildu barošanas spraudņiem. Pavisam tuvu PCI-E slota spraudnim ir nezināms ports, par kuru pagaidām nav nekādas ziņas. Par attēlveidošanu parūpēsies DVI un Display port izejas, kuras atrodas kartes aizmugures panelī, kur atrodas arī mini USB ports un poga, par kuru arī nav informācijas, ko tā darīs!

Galaxy GeForce GTX460 solās tirgū nonākt pavisam drīz, tāpēc gaidīsim, lai uzzinātu, kādas tad ir šīs kartes iespējas, par kurām ražotājs pagaidām klusē.

Ziņas avots – ExpReview

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: