Asus Maximus III Gene mATX pamatplate

- - No Comments on Asus Maximus III Gene mATX pamatplate

Asus pamatplates no ROG sērijas jeb Republic Of Gamers, piedāvā kompānijas augstākās klases pamatplates ar dažādākajām advancētām iespējām, kuras parasti ir pozicionētas „geimeriem”, datortehnikas entuziastiem un virstaktētājiem. Viena no Asus ROG sērijas pamatplatēm, kura ir bāzēta uz Intel P55 čipseta, atbalsta LGA1156 procesorus, piedāvā augstu virstaktēšanas potenciālu un ir mATX formfaktora, ir atrodama Dateks.lv – Maximus III Gene!

Maximus III Gene piedāvā 10! fāzu barošanas ķēdi, četrus DDR3 atmiņu slotus, kas atbalsta takts frekvenci līdz 2133MHz (OC), SLI un CrossFireX vienā pamatplatē!

Maximus III Gene

Virstaktēšana nekad nav bijusi tik vienkārša! Lietotājiem, kuri ar virstaktēšanu ir vairāk uz Jūs, tiek piedāvāts virstaktēt gan procesoru, gan atmiņas, vienkārši pamatplatei norādot, kāds procesors vai kāda atmiņa tiek lietota, pārējo pamatplate izdarīs pati! Pat atmiņas tiks notestētas no kļūdām!

Sīkāk ar pamatplates specifikācijām varat iepazīties šeit – Asus.com

Iegādāties šo pamatplati varat Dateks.lv preču katalogā – Asus Maximus III Gene

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: