GeForce GTS450 tepat, Dateks.lv!

- - No Comments on GeForce GTS450 tepat, Dateks.lv!

Kompānijas Nvidia DX11 GeForce grafiskā karte, kura paredzēta vidējam tirgus segmentam, kura palēnām aizstās GTS250 pozīciju, nu ir nonākusi pārdošanā Dateks.lv preču katalogā, pie tam, no dažādiem Nvidia partneriem, kā arī jau pieejamas virstaktētas, dažādu dzesētāju kartes – Asus GeForce GTS450 TOP, Asus GeForce GTS450 un GigaByte GeForce GTS450 OC!

Jāpiebilst, ka šobrīd vilšanās ir cenā, par kādu GTS450 ir pieejamas, jo GeForce GTX460 768MB, kura veiktspējā ir ievērojami priekšā, maksā tikpat, cik GTS450 virstaktētās versijas no Asus puses. Toties GigaByte GeForce GTS450 OC versija, kurai ir pat labas veiktspējas dzesētājs, maksā nedaudz virs 100Ls, tādējādi to padarot par šobrīd izdevīgu piedāvājumu!

GigaByte GeForce GTS450 OC

Visām šobrīd pieejamajām GTS450 kartēm ir 1GB GDDR5 atmiņa, kura strādā savienojumā ar 128 bitu atmiņas joslu, kā arī visām ir pieklājīgi dzesētāji, kuri nekauks kā sirēnas, bet spēs dzesēt karti arī pie zema trokšņu līmeņa.

Interneta plašumos ir jau pieejami daudz GTS450 apskati, kuros varat apskatīt šīs kartes veiktspēju. Lūk, daži no tiem – TechPowerUp! Guru3D OverclockersClub

Just introduce the necessary program which allows to use android spy in phone and it is possible to check quietly everything with the help spy on phone here and so everything is arranged.

Dalīties ar rakstu: